DELEN
5 boeken die je slimmer maken tijdens je woon-werkverkeer.

We besteden uren per week aan ons woon-werkverkeer, een goede manier om die tijd succesvol te besteden is door je woon en werkverkeer te combineren met lezen of het luisteren naar een goed boek. Hier zijn onze suggesties voor 5 boeken om te lezen of om naar te luisteren tijdens je woon-werkverkeer .

 

1. “De ondernemersmythe” by Michael Greber. Dit is een uitstekend boek over de mythes en misvattingen die er heersen rond het starten en het runnen van een eigen bedrijf.

2. ” Big Magic” door Elizabeth Gilbert. De “grote magie ” van de titel is ” inspiratie ” ; Hoe komt het over , en hoe gaan we op zoek naar de verborgen juwelen van inspiratie in ons.

3. ” De zeven eigenschappen van effectief leiderschap” van Stephen R. Covey. Een klassieker en inspirerend boek dat al 25 jaar lang levens over de hele wereld veranderd.

4. ” Begin met het waarom ” van Simon Sinek. Een briljant inzichtelijke must-read Over de kwaliteiten van goed leiderschap.

5. ” De vijf frustraties van teamwork ” door Patrick Lencioni. In De vijf frustraties van teamwork legt Patrick Lencioni de kern van samenwerking in teams bloot.

 

Bovenstaande links bevatten affiliate links naar de grootste online boekenwinkel Bol.com