DELEN
Jurering BOP-Awards 2017 op 13 juni 2017 Kantoor.nl

Op 13 juni jl. vond de jurering voor de BOP-Awards (Benelux Office Products Awards) 2017 plaats. De deskundige jury bestond uit: Vincent Cairo (Kantoor.nl) Paul Hoevenaars (Fysiomaatwerk) René Wentink (Facilicom.nl) Annelies Gunther (All Office Kuipers) Chris Kolvenbach (De Rijk Kantoorshop) Patrick Hendriks (Deltacom) en boog zich over de talrijke producten en concepten, die dit jaar weer van een hoog niveau waren.

Onafhankelijk
Belangrijk bij de Benelux Office Products Awards is de onafhankelijke positie van de prijs. De awards worden niet gesponsord. De leden van de jury reflecteren de diversiteit van de bedrijven in de markt, en bestond uit dealers, eindgebruikers, branchedeskundigen en vakpers.

De Benelux Office Products Awards gaan hun dertiende achtereenvolgende jaar in. De Awards zijn het platform voor kwaliteit, innovatie en inspiratie in de kantoor branche. Hoogtepunt van de verkiezing is de Benelux Office Night, waar de branche zich verzamelt voor de feestelijke uitreiking.

De verschillende categorieën vergden intensieve beraadslagingen, omdat de kwaliteit van de inzendingen elkaar weinig ontliepen. Vooral in de nieuwe categorie Healthy Work Equipment was de concurrentie groot en het blijkt weer dat vitaliteit en ergonomie op kantoor hot is. Maar ook andere segmenten lieten mooie staaltjes van innovatie zien.

De winnaars krijgen een fraai podium om hun zegevierende product of concept over het voetlicht te brengen. Om nieuwe producten en concepten succesvol te laten zijn, is innovatie en marketing van het hoogste niveau een vereiste. De Benelux Office Products Awards zijn hiervan de jaarlijkse afspiegeling en mogen zich verheugen op een nog altijd groeiende nationale en internationale belangstelling. De dertiende editie belooft dan ook weer veel moois en een bewijs van de vernieuwingskracht van de branche.

Publiciteit
Opgericht als een platform voor belangrijke innovatieve kantoorproducten in de Benelux-markt, groeit het event jaarlijks. De Awards worden dan ook alom erkend als een zeer prestigieuze prijs. De Benelux Office Products Awards kennen een breed draagvlak, deelname staat open voor iedere importeur/fabrikant, en wordt geprezen om de volledige onafhankelijkheid. Samenstelling van de jury gebeurt jaarlijks met grote zorg.

Uitreiking
De uitreiking vindt woensdagavond 4 oktober plaats. De locatie volgt.

Meer informatie over de BOP-Awards kunt u vinden op http://www.bopawards.nl/